0101755565 hej@mobelmannen.se

Bohagsflytt

Flyttfirma i Stockholm, Uppsala och Västerås

 

Begär offert

Prisvärd flyttfirma i Stockholm, Uppsala och Västerås.

Vi tar hand om din flytt

Du har antagligen hittat hit för att det är dags att flytta. När du behöver en flyttfirma i Stockholm, Uppsala eller Västerås varför inte använda sig av ett proffs. Vi tar gärna hand om hela din flytt eller så kan du välja vilka delar du vill utföra på egen hand. Vi utför flyttar tillsammans varje dag. Därför går det snabbt och effektivt och vi kan erbjuda dig ett bra pris.

Erfarenhet av alla typer av flyttuppdrag

Vi har stor erfarenhet av små lägenhetsflyttar och stora villaflyttar. Vi flyttar också många från Stockholm, Uppsala och Västerås till hela landet. Vi sköter hela flytten. Montering av möbler. Packning av hela bohaget. Anslutning av TV & elektronik. Du bestämmer själv vilka delar du vill ha hjälp med och det du vill göra på egen hand sänder vi dig tips för hur det ska göras korrekt. Vad du än behöver hjälp med finns vi tillgängliga för.

Våra flyttrelaterade tjänster

Vi vet att en flytt innebär mycket mer än att bära ditt bohag från en bostad till nästa. Vi erbjuder därför kompletterande tjänster.

  • Packning av bohag inför flytt
  • Demontering och montering av möbler
  • Urkoppling samt återanslutning av TV / Datorer
  • Flyttstädning med fönsterputs
  • Magasinering av bohag

Om du har några frågor ta gärna kontakt med oss för mera information.

Packning inför flytt

Att packa är en konst i sig. Vi använder flyttlådor & emballage av rätt kvalitet vid packning. Saker och ting packas i rätt ordning och lådorna får rätt vikt. På så vis undviker vi skador på din egendom. Om du väljer att packa på egen hand får du låna flyttlådor av oss. Du kan också köpa emballage av rätt kvalitet.

Möbelmontering

Stora möbler behöver demonteras inför flyttdagen. Möbelmännen har lång erfarenhet av demontering och återmontering av möbler. Allt behöver demonteras i rätt ordning för att undvika skador på möbeln. I samband med flytt finns möbelmontering tillgängligt som tillval.

Installation av TV / datorer

Vi utför utkoppling och märker upp allt om nödvändigt för att sedan koppla in det på plats i din nya bostad. När du kommer hem till din nya bostad är det allt på plats och du kan sätta dig ner och fortsätta ditt liv.

Flyttstädning

Den mest omständiga delen av flytten är städningen. Det är inte bara jobbigt att göra på egen hand. Det är också lätt att göra misstag vilket leder till merarbete som är tidskrävande. Låt oss ta hand om städningen så att du kan tänka på annat. Om du vill utföra din städning på egen hand tillhandahåller vi här en checklista för flyttstädning.

Magasinering av bohag

Ibland är det så att du inte direkt kan flytta in i din nya bostad. Vi har moderna, nybyggda lokaler som är rumstempererade och larmade. Här står dina saker tryggt tills det att du ska flytta in i din nya bostad.

Skicka ett meddelande

Kontaktinformation

E-post: hej@mobelmannen.se